FAQ – Pogosto postavljena vprašanja

Ali naj s sabo pripeljem svoje kolo?

Vsekakor da. Na dogodku bo za preizkus na voljo testna flota Specialized koles, ki pa bodo zaradi velikega interesa predvidoma precej hitro pošla.

Ali bo na voljo shuttle?

Shuttle kombiji bodo na voljo v razpisanih terminih v soboto in nedeljo. Prednost pri prevozu bodo imeli udeleženci festivala z vikend vstopnico. Posamične vožnje predvidoma ne bodo mogoče!

Ali bo mogoče na prizorišču nakup hrane in pijače?

Med celotnim festivalom se bo mogoče s pijačo in manjšimi prigrizki okrepčati v baru Črne njive v središču trail centra. V soboto popoldan bo na prizorišu na voljo pester izbor piv prisotnih pivovarjev. Udeleženci festivala bodo z nakupom festivalske vstopnice za vikend upravičeni do kuponov ugodnosti, ki jih bo mogoče med trajanjem celotnega festivala izkoristi pri gostinskih ponudnikih v Ilirski Bistrici.

Kakšna je vstopnina za koncerte?

Z vikend vstopnico lahko obiščete koncertni del festivala brez dodatnega plačila. Ostali obiskovalci lahko vstopnino za koncert poravnajo na dan dogodka.

Ali je mogoče kampirati?

Na festivalskem prizorišču bo med trajanjem festivala organiziran kamping prostor. Zagotovljene bodo sanitarije, umivalniki in tuši. Dostop do kamping prostora bo mogoče le z vikend festivalsko vstopnico!

Ali je mogoče na festival z avtodomom?

Je mogoče. Na kamping prostoru bo predviden prostor za avtodome. Servisne storitve so mogoče na postajališču za avtodome pri Okrepčevalnica Grill Danilo Karmen Primc s.p., Bazoviška cesta 46, 6250 Ilirska Bistrica (oddaljenost 400 m od prizorišča)
https://www.avtokampi.si/kampi/pza-danilo

Ali so dovoljeni psi?

Psi so na prizorišču festivala dovoljeni, a od lastnikov se pričakuje, da bodo poskrbeli, da njihovi štirinožni prijatelji ne bodo motili ostalih udeležencev in aktivnosti na festivalu.

Ali je mogoč nakup festivalske vstopnice za posamezen dan?

Vstopnice za posamičen dan festivala ni mogoče kupiti.

Ali je mogoče prespati še kje drugje, kot v kampu na prizorišču?

V občini Ilirska Bistrica je mogoče prespati v penzionih, turističnih kmetijah in ponudnikih zasebnih sob. Priporočamo predhodno rezervacijo pri ponudnikih.