Bike Beer Festival – tretjič

Na Črnih Njivah nad Ilirsko Bistrico že vihtijo lopate in pripravljajo teren za vrhunec kolesarskega dogajanja v tistih koncih – tretji Bike Beer Festival.


Med 29. in 31. Majem 2020 se bo na Črnih njivah in po okoliških stezicah ponovno odvijal festival namenjen vsem ljubiteljem kolesarstva in craft piv.

Program ostaja podoben lanskemu, ki je bil na žalost zaradi slabih vremenskih pogojev nekoliko okrnjen. A upajo da se z nekoliko poznejšim datumom izognejo spomladanskemu dežju in bo tako festival zaživel v vsej moči. Test koles, delavnice, vodene ture in organizirani shuttli v soboto ter SloEnduro4fun dirka in makadamkarska tura v nedeljo, vmes pa še koncert in seveda pivo.

Obiskovalci so na prizorišče vabljeni že v petek, kjer bo v večernih urah organizirana krajša tura po bližnjih stezicah, projekcije MTB filmov in večerno druženje ob zelo pomembni hidraciji.

V Soboto bo program natrpan že od jutranjih ur. Vodena daljša XC tura in začetek krajših Enduro tur, delavnice, shuttli in trening za enduro tekmovalce… popoldne se pa na prizorišču predstavijo tudi ponudniki lokalnih kulinaričnih dobrot in nepogrešljivi kraft pivovarji. Ko pade
noč se vklopijo ojačevalci in oblast prevzamejo zvoki bobnov in kitar.

Nedelja bo za nekatere bolj sproščena, za druge pa najpomembenjši del dogajanja – tekma SloEnduro4fun. Vzporedno s tekmovalnim dogajanjem bo ponovno organizirana tudi tura po čudovitih makadamih Javorniških gozdov. Program se bo zaključil v poznih popoldanskih urah, verjamemo da za marsikoga prezgodaj!

Več informacij o dogajanju, prizorišču, vstopnicah…:
www.bikebeerfest.si


Za najbolj ažurno obveščanje pa vabimo k spremljanju instagram profila ali facebook strani:
https://www.instagram.com/bikebeerfest/
https://www.facebook.com/bikebeerfestival

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja