Chef˙s hat (skoraj) končan

Le dve dobro obiskani delovni akciji sta bili dovolj, da smo nad Črnimi njivami dobili nov in nadvse zabavan trail, ki je dobil ime Chef`s hat (Kuharski klobuk).

300 metrov novega traila je nastalo pod vrhom hriba Klobuk (od tu drugi del imena), od koder se spusti in nato priključi obstoječemu Masterchef traila (od tu prva polovica imena). Tega smo pred letošnjim festivalom osvežili in dopolnili s kopico novih band že na uvodni trailbuilding akciji. Chef`s hat je podobno kot Masterchf poln band, za dodatno popestritev in izziv pa sta na trailu zrasla tudi dva doubl-a in še dva običajna skoka. Na trailu bo potrebnih še nekaj popravkov, nakar bomo vse naše trailbuilding moči usmerili na popravke na flow trail-u Borovci.

Zadnjih dveh trailbuilding akcij se je udeležilo 40 pridnih parov rok iz gorsko-kolesarskega društva Borovci, ki organizira letošnji Bike Beer Festival. Za naše prazne želodce sta z okrepčili poskrbela pizzeria in lounge bar Park Seventeen in Seventh house. Obojim se iz srca zahvaljujemo za izkazano podporo!

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja