Na velikem odru Bike Beer Festivala – The Baker Street Quartet, Sekire in Reverend Haze

Črne njive nad Ilirsko Bistrico bodo 19. maja 2018 zvečer zažgali trije odlični bistriški bendi: The Baker Street Quartet, Sekire in Reverend Haze.

Na gorskokolesarskem Bike Beer Festivalu, ki bo potekal med 19. in 20. majem 2018, na Črnih njivah nad Ilirsko Bistrico, ne bo manjkalo dobre glasbe. Po tem ko se bomo čez dan na kolesih naužili naravnoraznolike dežele pod Snežnikom, uživali v odličnih pivih in lokalnih kulinaričnih specialitetah, bo zvečer nastopila čas za rock glasbo, zabavo in druženje.

Kot prvi bodo na oder predvidoma okrog 21h stopili The Baker Street Quartet. Štiričlansko zasedbo sestavljajo štirje člani Sergej Hofman (kontrabas), Sandi Čekada (kitara), Andrej Dujc (bass) in Rok Mikuletič (bobni), v njiihovi glazbi pa se pretakajo ritmi countrya, bluesa in rokenrola.
Facebook stran The Baker Street Quartet

Sekire so štiri članska rock n’ roll zasedba iz Ilirske Bistrice. Skupaj igrajo že več let, v tej zasedbi pa ustvarjajo od leta 2012. Avtorsko glasbo jemljejo zelo resno. Poskušajo biti čim bolj ritmično in melodično kreativni, kar je pripomogel tudi domači Mladinski Klub Nade Žagar (MKNŽ). Tu so skozi leta slišali veliko odličnih bendov iz vsega sveta. Besedila so v slovenščini, njihov zvok pa se težje opredeljuje, saj igrajo mešanico različnih zvrsti kot so rock, stone, progresiv in tudi malce post indie. Igrajo v zasedbi Aleks Fatur – vokal, kitara, Nejc Gombač – kitara, Erik Čebokli – bas kitara, Jani Poklar – bobni in kot posebni gost na električni kitari Matej Gombač.
Facebook stran Sekire

Reverned Haze se predstavljajo kot alternativni psihadelični stoner rockerji. Začetki skupine segajo v leto 2012, trenutno pa nastopajo v zasedbi Robi Miškič (kitara), Matej Gombač (kitara)
Erik Čebokli (bass), Martin Čendak (bobni), Maja Kocjan (vokal).
Facebook stran Reverend Haze

Koncerti so vse obiskovalce brezplačni! Za gorsko-kolesarski del festivala ne pozabite na prijavo!

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja